Muhd Abd Rahman & Habibah Mohamed

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, January 18, 2012

Dah selesai!

Rasa macam berasap je kepala otak. Empat hari menjawab peperiksaan akhir semester 1 sesi 2011/2012, akhirnya selesai juga. Macam2 dugaan jika nak sambung belajar dengan title ibu dan isteri.ish, macam-macam...

Dugaan keadaan rumah la, saya ni jenis tak suka di library. I have my own cozy and comfy spot, in my own house. Rumah bersepah? Jangan cakaplah, tapi yang herannya.. Time nak exam, rajin plak basuh baju, sapu samapah.. Nak elakkan stress kot. Macam kawan, dia siap mop rumah lagi. Hahhahahah..... Anak2 pun seolah-olah faham yang ibu nak exam tapi hamzah macam biasa, melekat macam sotong. Mujur suami dah berhenti kerja sebab nak fokus pada bisnesnya. Minggu pertama dan kedua, dia yang uruskan anak-anak. Dia juga yang paksa saya study. Dia juga yang gerakkan saya bagun tkdur untuk belajar pada waktu sebelum subuh. Terima kasih, sayang!

Semalam, selasa 17/1/2012, paper yang terakhir. Ada hari sebelumnya, BS hamzah bagi sms yang hamzah demam. Dugaan buat saya yang study last minute. Jangan buat macam ni lagi ye, bibah. Semalam pun menghantar dia juga dan masih lagi demam. Hari ni, dia dok rumab dengan ibu, dah tak demam. SubhanAllah, dia nak ibu jaga juga ye.... Kesian dia.

Tapi dalam kelegaan peperiksaan dah tamat, ada dua tugasan yang perlu diselesaikan. Sebabnya subjek ni tak de exam mid-term. Bagi saya, saya lebih suka buat tugasan dari exam mid term yang saya tau saya akan jawab ntah apa-apa.

Saya ada berhutang dengan kawan-kawan di blog dan FB tentang pemakanan dan perubatan Nabi SAW. Saya akan mulakan sedikit demi sedikit. Memandangkan dah mula cuti semester 1, sebulan tau!!!. Doakan saya ye...

salam sayang.. XOXO..

No comments:

Post a Comment