Muhd Abd Rahman & Habibah Mohamed

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 21, 2010

Maher Zain is coming to Malaysia!!!

Assalamualaikum, teman-teman blogger sekalian... skemanya

Ni ha, bagi sesapa yang minat Yusuf Islam, Sami Yusuf, Zain Bikha, mesti kenal Maher Zain... dah lah encem cik abe ai encem agi, nyanyi pon sodap... dia nak mai Malaysia buat konsert... these are the details of his shows..

MAHER ZAIN'S SHOWCASE, "SAVE THE SOUL"

Konsert ni anjuran Raudhatus Sakinah, pusat perlindungan remaja di bawah JIM. 

Tarikh: 14 dan 15 Oktober 2010
Masa: 8pm - 11pm
Tempat: Auditorium MBSA, Shah Alam (berhadapan dengan Dataran Shah Alam)
Tiket: RM200, RM150, RM100, RM70


Terkini pada jam 3.45 Petang, 21 September 2010 :
Baki Tiket Belum Ditempah:
14TH OCTOBER
TIKET RM200 – 24 keping
TIKET RM150 – 188 keping
TIKET RM100 – 230 keping
TIKET RM70 – 672 keping
15TH OCTOBER
TIKET RM200 – FULLY BOOKED!!
TIKET RM150 – FULLY BOOKED!!
TIKET RM100 – FULLY BOOKED!!
TIKET RM70 – 325 keping (tak tau la dah tinggal berapa)

Untuk tempahan, boleh calling-calling: 
1) Raudhatus Sakinah, 03-4108 9669 (Pn Izahana / En Abdullah Omar)
2) In-Team Records, 03-6273 6393 / 017-668 1885 (En Fairus)
3) My Event Enterprise, 03-5511 0650 (En Roslan / En Naizi)
 
Cek ni dok war-warkan, tak booking tiket lagi ni... cik abe dah bagi greenlight tapi dia kata tak mo pi.. HUhuuuhuhuu :( kena lah hangkut 3 orang tentera diraja Malaysia tuh.. Sumayyah, si Tentera Darat (sebab dia suka main atas lantai je); Munirah, si Tentera Udara (minah ni suka lompat-lompat) dan Hamzah, si Tentera Laut (sebab dia suka main air)...

Kepada Cik Masitah Mohamed, cepatlah decide ye... ai bayarkan pun tak pe... cadangnyer nak pi 14hb, tak le jam sangat jalan... ada sapa-sapa nak escort acik ni?


salam sayang.. XOXO..

3 comments:

  1. Alamak..tak kenai le Bib hehehe. Saje nak habaQ, along dah ada blog personal. Sekarang ada 2 blog. Sila2 jengok.

    ReplyDelete
  2. along, dia ada nyanyi lagu dalam jejak rasul baru ni... lagu 'insya-Allah' pun lagu dia gak...

    wah, bagusnya ada 2 blog... blogshop bib pun slow je,... ada order tapi tak de kaler ikut customer.. kena order lagi la ek... heheheehe

    ReplyDelete
  3. terima kasih banyak sudah berbagi,.
    moga sukses selalu.
    jika ingin tau profil saya silahkan kunjungi..
    click this

    ReplyDelete